Diner
Nieuwe naam voor het restaurant! Restaurant Boathouse078 heeft in april 2017 een grootscheepse restyling ondergaan. Wij hebben van de benedenverdieping, het toenmalige Botenhuis, een modern restaurant gemaakt. Het interieur, van de zalen en het restaurant, is volledig op de schop gegaan. Het resultaat is een warm eigentijdse uitstraling met een industriële styling.
Door de nieuwe boost die wij aan het restaurant hebben gegeven heeft het restaurant ook een nieuwe naam gekregen; Boathouse078, een vernoeming naar het toenmalige Botenhuis waar heel vroeger kano’s werden verhuurd om een rondje te peddelen door de Devel.
De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.
Wij wensen u een prettig verblijf.
Arie en Jenny
Voorgerechten
••
Soep
POMMODORI TOMATENSOEP
met bosui en zoet-zure cherrytomaat
8.50
8.50
UIENSOEP
met pulled beef en Parmezaantoast (ook vegan te bestellen)
8.50
8.50
Uit de zee
GAMBA’S IN PITTIGE ROOMSAUS
taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje
14.00
14.00
TATAKI VAN TONIJN
furikakerijst, wakamé en wasabimayonaise
14.00
14.00
BLINI ZALM
met gerookte zalm en kruidenkaas
14.00
14.00
MOSSELEN UIT DE OVEN
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude
12.00
12.00
SHARED ZEEPLANK
vanaf 2 personen. met pittige scampi’s, gefrituurde mosselen, inktvisringen, mootje gerookte zalm en tonijnlolly
16.00 p.p.
16.00 p.p.
Van het land
RUNDERCARPACCIO
rucola, geroosterde tuinboontjes, gedroogde tomaat, kappertjes, oude kaas, en truffelmayonaise
14.00
14.00
KROKANTE BUIKSPEK
met honing-appelstroop 5 spices, zoetzure pompoen en geschaafde appel
12.00
12.00
GEDROOGDE HAM LIVAR
met vijgentapenade en crunchy framboos
11.00
11.00
STEAK TARTAAR
klassiek met geconfijte ui, eigeel en piccalillymayonaise
14.00
14.00
SHARED LANDPLANK
vanaf 2 personen. Limburgs gedroogde ham, chorizo, fuet, Rotterdamsche oude, olijven, pickels, tomatenchutney en krokante broodsticks
12.00 p.p.
12.00 p.p.
FREGOLA PASTASALADE (VEGAN)
gefermenteerde rode biet/kool, tomatenchutney en geroosterde kikkererwt
12.00
12.00
CARPACCIO VAN OESTERZWAM (VEGAN)
gerookte sesamdressing, gepofte quinoa en cress
14.00
14.00
Hoofdgerechten
••
Uit de zee
ZALMFILET
met pastinaakpuree en dillesaus
24.00
24.00
MOSSELEN UIT DE OVEN
met kruidenboter en ui, gegratineerd met Rotterdamsche oude
23.00
23.00
BLACK TIGER GAMBA’S
in pittige roomsaus met taugé, prei, knoflook en Spaans pepertje
24.00
24.00
Van het Land
PORK TOMAHAWK
350 gram van de grill met gepofte knoflook en honing chipotle peper
27.00
27.00
STICKY RIBFINGERS
spare ribs zonder bot met ketjap-honingsaus
23.00
23.00
SATÉ VAN KIPPENDIJEN
met kroepoek en seroendeng
20.00
20.00
TOURNEDOS
keuze; sjalotten-rode wijnsaus, paddenstoelenroomsaus of romige pepersaus
30.00
30.00
THE DUTCH WEEDBURGER (VEGAN)
op een zeewierbroodje me wakamésalade en zeekraal
20.00
20.00
JACKFRUIT-PADDENSTOELENRAGOUT (VEGAN)
met Pandanrijst, bosui, pepertje en gepofte boekweit
21.00
21.00
Loaded Fries
••
LOADED FRIES PULLED CHICKEN
courgette, gekaramelliseerde rode ui, smokey bbq-saus
19.50
19.50
LOADED FRIES BEEF
Indonesisch stoofvlees, taugé, tomaat en katjangmayonaise
19.50
19.50
LOADED SWEET POTATOES
pulled mushroom, tomaatchutney, komkommer, NO cheddar en spicy mango en habanero
19.50
19.50
Bijgerechten
••
VERSE FRITES
Zaanse mayonaise
4.00
4.00
GEBAKKEN AARDAPPEL
truffelmayonaise
5.00
5.00
ZOETE AARDAPPEL FRITES (VEGAN)
wasabimayonaise
6.50
6.50
Shared Dining
••
Shared dining, een vorm van social dining. Samen genieten van de heerlijkste gerechten die u met elkaar deelt.
Per gang presenteren wij meerdere kleine gerechten.
Het voorgerecht wordt o.a. gepresenteerd met rundercarpaccio en tonijn tataki, het hoofdgerecht bestaat uit o.a. gamba’s en diamanthaas en het nagerecht wordt o.a. geserveerd met cheesecake en verschillende lekkernijen.
42.00 p.p.
42.00 p.p.
Nagerechten
••
ESPRESSO MARTINI DESSERT
mousse van espresso en koffielikeur met een schuim van wodka en vlierbloesem
8.00
8.00
MILLIONAIRE’S SHORTBREAD
zandkoekje gevuld met gezouten caramel en chocoladeganache en gezouten caramelijs
11.00
11.00
CHOCOLADE PARFAIT
met chocokroepoek, een mousse van mango, pistachesaus en gedroogde framboos
9.00
9.00
PASSIEVRUCHTEN CHEESECAKE
met gekaramelliseerde ananas
9.00
9.00
IJSCOUPE 3 BOLLEN
vanille, aardbeiencheesecake, kaneel, mango, cassis, gezouten caramel
9.00
9.00
TRIO CELLO
proeverij van onze limoncello, orancello en passievrucht-cello
9.00
9.00
Special coffee / Digestiven
••
ESPRESSO MARTINI
IRISH COFFEE
DUTCH COFFEE
FRENCH COFFEE
SPANISH COFFEE
ITALIAN COFFEE
D.O.M COFFEE
ALLE 8.75
ALLE 8.75
Likeuren & Gedistilleerd
••
Kom voor ons assortiment een kijkje in onze bar nemen.
VANAF 5.50
VANAF 5.50