image_pdfimage_print

Elk bedrijf kent zijn feesten, dat is bij ons ook het geval. Daarom weten wij ook dat er altijd een goed excuus is voor een feestje!

Door een spetterend personeelsfeest of een zakelijke receptie te organiseren maakt u duidelijk hoeveel waarde u aan uw personeel hecht. U kunt ervoor zorgen dat uw medewerkers elkaar eens op een andere manier leren kennen in een ontspannen feestelijke sfeer. En dat collega’s van verschillende afdelingen contacten met elkaar kunnen opbouwen.

Het feest kan bestaan uit een drankje met een hapje tot een compleet feest met live muziek, onbeperkt drinken en een bittergarnituurbuffet.

Wij denken graag met u mee hoe we u en uw werknemers een avond kunnen geven om nooit te vergeten! Laat u ons bedrijf eens flink in de feestsfeer brengen en kom langs!

In overleg met u kunnen we een spetterend feest op maat aanbieden, rekening houdend met bijvoorbeeld budget of uw persoonlijke wensen.

Daarbij kunt u ervoor kiezen om de feestavond af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

Nacalculatie

Bij een feestavond op nacalculatie worden alle genuttigde dranken en happen naar gebruik berekend. U betaalt dus alleen wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit kan uiteindelijk hoger, maar ook lager uitvallen dan een all-in arrangement.

All-in

Een all-in arrangement heeft een vaste prijs per persoon voor een vooraf afgesproken tijdsduur. U weet dus van tevoren exact wat uw feestavond gaat kosten.

Bel voor de mogelijkheden 078 – 6 100 901 of stuur een e-mail naar info@develpaviljoen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Een keer uw wensen doornemen?

Wij hopen dat u een globaal idee heeft gekregen wat we allemaal voor u kunnen betekenen. In een persoonlijk gesprek kunnen we naar u luisteren en een feest op maat voor u samenstellen.