Walking Dinner

Deze manier van dineren wordt niet aan tafel gegeten. De 7 gangen met kleine volwaardige gerechten worden gedurende de avond uitgeserveerd waarbij uw gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl zij genieten van de geserveerde gerechten. Het grote voordeel van deze manier van dineren is dat u tijdens het walking dinner een groter aantal van uw gasten kunt spreken dan wanneer u statisch aan tafel plaatsneemt voor een ‘traditioneel’ diner.

Eet smakelijk!

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

U kunt het Walking Dinner uitsluitend op reservering en vanaf 20 personen bestellen.

Print Friendly, PDF & Email

Uiteraard adviseren wij u graag in alles wat uw Walking Dinner compleet maakt. Hierbij kunt u denken aan muziekverzorging door een band of DJ, verlichte dansvloer, photo booth, goochelaars, casinospelen, ludieke workshops, ballonverzorging, kindershows, springkussen en taxivervoer. Of bijvoorbeeld inhuur van audiovisuele apparatuur; draadloze microfoon(s), beamer met projectiescherm, televisiescherm, loper in elke kleur met of zonder afzetpaaltjes met afzetkoord.

In plaats van een feestavond kunt u natuurlijk ook een receptie organiseren. Ook hiervoor bieden wij uitgebreide mogelijkheden.

Print Friendly, PDF & Email

Een feestavond in plaats van een receptie? Wij hebben ook uitgebreide mogelijkheden voor een geweldige feestavond.

Print Friendly, PDF & Email