image_pdfimage_print

Welkom bij het Develpaviljoen.

U heeft een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan het Walking dinner van de Swinhove Groep. U kunt een reservering plaatsen voor 10, 17 of 23 mei.

Wanneer u de reservering plaatst, kunt voor uzelf de reservering maken of voor het aantal personen met wie u aan tafel wilt zitten. Spreekt u dan met uw tafelgenoten af dat u de reservering voor de hele groep heeft gemaakt en dat zij bij binnenkomst de afgesproken naam noemen.  U kunt bij de reservering uw eventuele intoleranties plaatsen zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Plaats hier uw reservering. Zorg dat boven in het aantal personen, de datum en de tijd goed staan. Klik onderin op reserveren en vul uw gegevens in. Dan klikt u op ‘reserveer nu’ en de reservering is geplaatst. U ontvangt via e-mail een bevestiging.

Mocht u er niet helemaal uit komen via het systeem geeft u dan uw reservering door aan info@develpaviljoen.nl of belt u naar 0786100901. Telefonisch bereikbaar op werkdagen vanaf 9:00 uur en in het weekend vanaf 11:30 uur.

Plaats uw reservering