Restaurant

Over Het Develpaviljoen Een prachtige, makkelijk te bereiken locatie.

Behalve een prachtige locatie heeft Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen je ook op culinair gebied alles te bieden. Wil je uit eten? Dan bieden wij je hét restaurant op nog geen 10 minuten autorijden vanaf Dordrecht en op nog geen 15 minuten vanaf Rotterdam met gratis parkeren voor meer dan 200 auto’s.

In ons restaurant wordt er gekookt met verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit. Wil je zorgeloos uit eten? Kom dan genieten in ons restaurant.

Geef een cadeaubon!
Al 50 jaar Kwaliteit voor onze gasten

Op 19 april 1967 opende Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen voor het eerste haar deuren. Dat u Het Develpaviljoen, ook na al die jaren, nog steeds weet te vinden daar zijn we supertrots op en zijn u als gast eeuwig dankbaar!

Ons team Vakmensen met passie
Arie en Jenny van Spronsen Eigenaren
In april 2017 bestond Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen 50 jaar. Voor Frans en Hanneke van Spronsen het moment, na jaren lang hard werken, om het stokje over te dragen aan ons; hun zoon en schoondochter Arie en Jenny van Spronsen.

In ons partycentrum en restaurant wordt er gekookt met verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit. Daarnaast is persoonlijk en gastgerichtheid dé speerpunten van ons bedieningsteam.

Iedereen is hier welkom en willen wij laten genieten van een ongedwongen tijd.

John Vollaard Chef-Kok
Ik ben een bevlogen persoon die altijd alles geeft om het zijn gasten naar de zin te maken. Wijn en eten is mijn passie en wil graag dat iedereen geniet van mijn enthousiasme in eten en drinken. Uit eten gaan is geen ‘maagvulling’ maar ‘maagbeleving’, wat niet wil zeggen dat je met trek de deur uitgaat. Onze porties zijn dan ook royaal.

Respectvol omgaan met het productdier dat je slacht en eet. Zorg ervoor dat het dier niet voor niets gestorven is.

Onze collega worden?