image_pdfimage_print

Op de huwelijksdag moet alles perfect verlopen. Doordat we in de loop der jaren al honderden bruiloften hebben georganiseerd en begeleid, zullen wij vooral in uw eerste bezoek goed luisteren wat uw wensen zijn. Naar aanleiding daarvan dragen wij verschillende ideeën aan en proberen mee te denken over de daginvulling om uw dag nóg mooier te maken.

Bijvoorbeeld de officiële trouwceremonie, het diner en het spetterende huwelijksfeest op één feestlocatie? Bij Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen bent u aan het juiste adres.

Wij kunnen bijvoorbeeld de volgende gelegenheden compleet verzorgen :

Uiteraard is dit slechts een selectie van de vele opties.

Maak een vrijblijvende afspraak
Print Friendly, PDF & Email
Huwelijksvoltrekking

Voor bijna iedereen komt ooit de grote dag, trouwen met dé man of vrouw van je dromen.

Trouwen is voor de meeste bruidsparen een bijzondere gelegenheid. Het moment waarop jullie elkaar het officiële jawoord geven vraagt dan ook om een huwelijksplechtigheid op een speciale trouwlocatie die bij jullie past. Binnen de gemeente Zwijndrecht kunt u daarom niet alleen maar in het gemeentehuis trouwen, maar ook op bepaalde andere officiële trouwlocaties. Het Develpaviljoen is één van de officiële trouwlocaties van Zwijndrecht, waarbij wij beschikken over 3 unieke zalen.

Daarom kunt u elkaar ook daadwerkelijk het ja-woord geven in één van onze zalen.

Print Friendly, PDF & Email
Receptie

Wij verstaan de kunst om het u en uw gasten naar de zin te maken. Maar wat vooral belangrijk is, is dat jullie, als bruidspaar, niet op jullie tenen hoeven te lopen. Wij nemen alles uit handen!

In de voorgesprekken nemen we de hele receptie van A tot Z door. Natuurlijk het aantal gasten dat jullie verwachten, maar bijvoorbeeld ook of u ontvangen wilt worden met een kopje koffie met petit fours of met feestelijke champagne en bruidstaart. Zorgen jullie zelf voor de muziek of willen jullie gebruik maken van onze muziekcomputer?

Natuurlijk bespreken we van tevoren ook de prijs door, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarbij kunnen jullie ervoor kiezen om de receptie af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

 • Nacalculatie
  • Bij een receptie op nacalculatie worden alle genuttigde dranken en happen naar gebruik berekend. U betaalt dus alleen wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit kan uiteindelijk hoger, maar ook lager uitvallen dan een all-in arrangement.
 • All-in
  • Een all-in arrangement heeft een vaste prijs per persoon voor een vooraf afgesproken tijdsduur. U weet dus van tevoren exact wat uw receptie gaat kosten.
Print Friendly, PDF & Email
Huwelijksfeestavond

Als aanstaand bruidspaar valt er veel te regelen! In onze feestlocatie verzorgen wij geheel in eigen stijl een knallend en spetterende feestavond als afsluiting van een onvergetelijke bruiloftsdag.

Het bruidspaar en de gasten worden ontvangen in de prachtige entourage van onze verlichte feestlocatie. De rode loper ligt uitgerold voor de deur en binnen is de sfeer perfect. Alles is in huis om de feestavond te laten beginnen!

Vanuit de professionele geluidsinstallatie klinkt glasheldere achtergrondmuziek, later op de avond neemt de DJ of band het over.

Uit onze keuken komen de mooiste hapjes, met later op de avond een grotere snack.

Denk bijvoorbeeld aan :

 • saté vers van de grill en in de zaal bereid,
 • een eigenwijze puntzak friet,
 • een hoorntje roomijs in de zaal geschept
 • een verfrissend OLA ijsje

In het voorgesprek nemen we de hele feestavond van A tot Z door, want persoonlijke aandacht voor zo’n belangrijk dag vinden wij altijd heel belangrijk. Vooral omdat elke huwelijksdag weer anders is.

Natuurlijk bespreken we ook de kosten, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarbij kunnen jullie ervoor kiezen om de feestavond af te rekenen op basis van nacalculatie of all-in.

 • Nacalculatie
  • Bij een feestavond op nacalculatie worden alle genuttigde dranken en happen naar gebruik berekend. U betaalt dus alleen wat er daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit kan uiteindelijk hoger, maar ook lager uitvallen dan een all-in arrangement.
 • All-in
  • Een all-in arrangement voor een feestavond heeft een vaste prijs per persoon voor een vooraf afgesproken tijdsduur. U weet dus van tevoren exact wat uw feestavond gaat kosten.
Bekijk onze feestavondarrangementen
Print Friendly, PDF & Email
Eten

Behalve een prachtige feestlocatie heeft Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen u ook op culinair gebied alles te bieden. Wij doen er dan ook alles aan om uw gelegenheid precies op zo’n manier te verzorgen als u van tevoren voor ogen had.

Zo kan het diner, voordat het feest of de receptie begint in een aparte zaal uitgeserveerd worden aan een stijlvol gedekte lange tafel of meerdere kleine tafels.

Er kan eindeloos worden gevarieerd uit onze suggesties of naar wens worden samengesteld in combinaties van warme en koude gerechten. Een luxe koud/warm buffet bestaat ook tot de vele mogelijkheden.

Wij adviseren u graag bij het uitzoeken wat het beste bij jouw gezelschap past. Natuurlijk houdt onze keukenbrigade rekening met speciale dieëten, bepaalde voedselallergieën en vegetarische gasten.

Print Friendly, PDF & Email
Bruidstaart

Het aansnijden van de bruidstaart is een traditie die we in Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen met plezier organiseren.

Behalve de smaak en het uiterlijk van de taart is het voor het aansnijden belangrijk dat de taart goed van samenstelling en temperatuur is. Of u nu kiest voor een traditionele bruidstaart of meer voelt voor een bruidstaart specifiek aangepast aan uw wensen, alles is mogelijk!

Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen werkt al geruime tijd samen met één van de beste bakkers van bruidstaarten:

Patisserie Kapinga.

Deze bakker maakt zowel traditionele als zeer bijzondere taarten. Ook aan de kleine gasten op uw bruiloft wordt gedacht!

Behalve een bruidstaart die u ‘s-middags na de huwelijksvoltrekking aansnijdt, kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een bruids-ijstaart of de taart als dessert na het diner of buffet.

Bekijk bruidstaart foto's
Print Friendly, PDF & Email
Bittergarnituur

Ook op culinair gebied hebben wij alles te bieden. Voor zowel maaltijdvullende als begeleidende hapjes, in de vorm van een buffet of uitgeserveerd aan tafel, ben je bij ons aan het juiste adres want bij een drankje hoort een hapje.

Hoe royaal dat eruit ziet bepaalt u natuurlijk zelf. Afhankelijk van het tijdstip van de dag zijn er voldoende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het rondgaan met luxe koude hapjes of met een luxe bittergarnituur.

Maar het is ook mogelijk om saté vers van de grill in de zaal te laten bereiden of wat dacht u van een eigenwijze puntzak friet, een hoorntje roomijs in de zaal geschept of een broodje warme beenham.

Print Friendly, PDF & Email

Een keer doornemen wat u graag wilt?

Wij hopen dat u een globaal idee heeft gekregen wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Uiteraard is ieder huwelijk uniek en heeft u specifieke wensen. In een persoonlijk gesprek kunt u onze feestlocatie komen bekijken en kunnen we uw wensen en de vele mogelijkheden eens vrijblijvend doornemen en op basis hiervan een offerte voor u opmaken.

Een afspraak kan op het moment dat het u het beste uitkomt van woensdag t/m zondag in zowel de middag- als avonduren.