image_pdfimage_print

Een mooi leven verdient een waardig afscheid

 

Ieder mens neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem past. Na het overlijden staat voorop dat het afscheid stijlvol moet zijn, hierbij gaan traditie en innovatie hand in hand. Steeds vaker kiezen nabestaanden ervoor om de uitvaartondernemer het afscheid te laten verzorgen in Het Develpaviljoen.

 

Het sfeervolle Develpaviljoen ligt midden in het rustgevende Develpark van Zwijndrecht, met de auto op tien minuten van Dordrecht en op nog geen twintig minuten van Rotterdam. Volop gratis parkeren direct voor de deur, met plaats voor meer dan 200 auto’s is uniek in de omgeving van Dordrecht/Rotterdam. De locatie beschikt over verschillende ruimtes voor kleine en grote gezelschappen met onder andere mogelijkheden voor een afscheidsceremonie, condoleance, lunchbuffet en/of diner. Deze unieke combinatie maakt dat Het Develpaviljoen uitermate geschikt is voor het afscheid van uw dierbare.

Afscheidsceremonie

Voorafgaand aan de afscheidsdienst ontvangen wij de directe nabestaanden in één van onze kleinere ruimtes. In één van de andere vertrekken worden de genodigden ontvangen. Hierdoor kunnen de directe nabestaanden in alle rust even tot zichzelf komen voordat de afscheidsdienst begint.

Door één van onze gastvrouwen wordt u begeleid naar uw gereserveerde zitplaatsen. Zowel de zaalinrichting als de invulling van de ceremonie worden specifiek op uw wensen afgestemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hoogwaardige geluidsinstallatie, moderne flatscreens voor foto’s en video’s of een live-verbinding met nabestaanden in het buitenland. In De Develzaal is het mogelijk om maximaal 100 genodigden zittend te laten plaatsnemen, eventueel aangevuld met staantafels zodat er in totaal 200 genodigden kunnen worden ontvangen. Bij kleinere gezelschappen kunt u gebruik maken van een andere ruimte of passen wij de zaalzetting van De Develzaal aan.

Afscheidsceremonie

Steun bij elkaar vinden en napraten in een rustige mooie omgeving, waarin u zich niet opgejaagd voelt; dit staat bij ons voorop. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht wordt besteed aan dranken en mooie huisgemaakte hapjes. Ook bij de condoleance staan uw persoonlijke wensen voorop en nemen wij alle praktische zorg uit handen. Ontvang de genodigden met koffie of thee met cake en/of luxe belegde broodjes. Of voelt u meer voor een uitgebreider samenzijn met aangeklede borrel, waarbij de genodigden worden ontvangen met een goed glas wijn en mooie huisgemaakte koude en luxe warme hapjes. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Diner

Wilt u na afloop van deze bewogen dag met de directe nabestaanden in alle rust een diner gebruiken voordat een ieder huiswaarts gaat? Het Develpaviljoen beschikt over ruime ervaring in het verzorgen van diners voor kleine en grote gezelschappen. U bepaalt de invulling van het diner maar wij adviseren u hier graag in.

Lunchbuffet

Als u gedurende de dag een lichte maaltijd wilt gebruiken, dan mag u van onze keukenbrigade een hoge kwaliteitsnorm verwachten. Wij bieden een ruime keuze uit luxe broodsoorten en krentenbrood, met daarbij zowel luxe hartig als zoet broodbeleg een Van Dobben kroket en vers fruit. Daarnaast serveren wij onbeperkt, koffie, thee, jus d’orange, melk en karnemelk.

Voelt u meer voor een hapje en een drankje of juist meer voor iets traditioneels? Ook tijdens de condoleance of na de uitvaart regelt Het Develpaviljoen alles voor u en nemen wij alle zorgen uit handen.

U kunt ons altijd bellen bij een overlijden, we staan voor u klaar. Neem contact met ons op zodat we de vele mogelijkheden en beschikbaarheid kunnen bespreken.

Bel voor de mogelijkheden 078 – 6 100 901 of stuur een e-mail naar info@develpaviljoen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wij begrijpen dat het een moeilijke tijd is.

Wij willen er graag voor u zijn in deze moeilijke tijd. Er moet veel geregeld worden en wij nemen u dan ook graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. In een persoonlijk gesprek, wanneer het u uitkomt, nemen we graag uw wensen door en ontzorgen en ondersteunen wij u voor zover wij kunnen.