image_pdfimage_print

Het is helemaal hip: een babyshower organiseren voor je zwangere vriendin. Geen wonder, het is ook superleuk om met de vrouwen onder elkaar je leuke vriendin die in verwachting is te verrassen en een gezellige middag of avond te hebben, tenslotte staat er een klein wonder te gebeuren en dat mag gevierd worden.

Vier de babyshower in één van onze gezellige zalen, of met een kleiner gezelschap in onze restaurantruimte, en laat je middag of avond helemaal door ons verzorgen. Wat dacht je van bellypainting of het maken van een gipsafdruk tijdens de babyshower? Uiteraard met de mogelijkheid om de tafel te versieren met roze en/of blauwe accenten, eventueel met ballonnen. Wellicht in combinatie met één van onderstaande arrangementen:

Brunch     Lunch

High Tea     Borrel

Bekijk hier enkele sfeerfoto’s of bel voor de mogelijkheden 078 – 6 100 901 of stuur een e-mail naar info@develpaviljoen.nl

Print Friendly, PDF & Email

Graag een keer doornemen wat je graag wil?

Wij hopen dat je een globaal idee hebt gekregen van wat we allemaal voor je kunnen betekenen. In een persoonlijk gesprek kunnen we naar je luisteren en een feest op maat voor je samenstellen.