image_pdfimage_print

Voor de invulling van het diner voor gezelschappen vanaf 10 personen heb je een aantal keuzes. Zo kun je kiezen voor het Shared Dining Verrassingsmenu.

Bij het Shared Dining Verrassingsmenu krijgt u per gang een greep uit onze menukaart met een plateau van 3-4 verschillende heerlijke gerechten. Uiteraard houden wij graag rekening met uw dieetwensen.

Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap gebruikt u het diner in één van onze zalen of in onze restaurantruimte ‘Boathouse 078’.

Klik hier voor het Shared Dining Verrassingsmenu
Print Friendly, PDF & Email

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraakof bel : 078 - 6 100 901Reserveer
Print Friendly, PDF & Email

Voor de invulling van het diner voor gezelschappen vanaf 10 personen heb je de optie om zelf een keuzemenu samen te stellen uit onze menukaart.

Hierbij kies je per gang maximaal 3 gerechten. Wij zorgen voor een speciaal menukaartje op tafel en je gasten kunnen op de dag zelf hun keuze aan ons doorgeven.

Klik hier voor de dinerkaart
Print Friendly, PDF & Email

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraakof bel : 078 - 6 100 901Reserveer
Print Friendly, PDF & Email

Vind je het té lastig om de gerechten te beperken tot 3 per gang? Dan heb je de optie om, voor diners vanaf 10 personen, de keuzegerechten vooraf, uiterlijk de dag voorafgaande aan het diner, aan ons door te geven. In dat geval kun je kiezen uit de hele menukaart.

Klik hier voor de dinerkaartKlik hier voor de dinerkaart
Print Friendly, PDF & Email

Is je gezelschap groter dan 30 personen, dan is het optie om een buffet te laten serveren. Hierbij heb je een ruime keuze uit koude, warme en dessertgerechten.

Klik hier voor de buffetmap
Print Friendly, PDF & Email

Onderstaand de vaste menu’s voor gezelschappen vanaf 10 personen.

Combinaties van menu’s is mogelijk. Eventuele prijswijziging wordt nader bepaald. Uitzonderingen met betrekking tot diëten kunnen vooraf aan ons doorgegeven worden. Voorgerechten worden geserveerd met vers gebakken brood, kruidenboter en roomboter.

Hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend groente- en aardappelgarnituur.

Maak vrijblijvend een afspraakof bel : 078 - 6 100 901Reserveer
Print Friendly, PDF & Email

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraakof bel : 078 - 6 100 901Reserveer
Print Friendly, PDF & Email