Buffetbrochure
Wij verzorgen al vele jaren feesten, bruiloften en partijen. We verwijzen u graag naar onze op buffetten gerichte brochure, waarin u alle informatie hierover kunt vinden.
Genoemde prijzen zijn vanaf 30 personen, indien het gezelschap kleiner is dan wordt een supplementprijs gerekend.
Heeft u te maken met speciale diëten, bepaalde voedselallergieën of vegetarische gasten? Wij adviseren u graag bij het uitzoeken wat het beste bij u en uw gezelschap past.
Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Italiaans pastabuffet à 23.50
Soep op buffet
Grote pan Italiaanse minestronesoep
Buffetgerechten
Pasta met Carbonara, Bolognese en pesto/Italiaanse ham. Pizza Margherita met tomaten, mozzarella en basilicum. Rucolasalade met mozzarella, cherrytomaat en geroosterde tuinboon
Dessert uitgeserveerd
Oubliehoorntje met verrassende smaak ambachtelijk boerenroomijs
+3.00
Amerikaans Buffet à 19.50
Soep op buffet
Grote pan romig frisse maissoep
Buffetgerechten
Broodje pittige kiphotdog met jalapeno. Kruidige sparerib. Broodje hamburger met cheddar. Cole slaw. Gebakken aardappelen met cajunkruiden
Extra buffetgerecht
Broodje gevuld met pittige pulled chicken
+5.00
Dessert uitgeserveerd
Donut gevuld met vers fruitsalade, slagroom en vanilleroomijs
+5.75
Spaans Buffet à 21.50
Soep op buffet
Grote pan kippensoep met witte bonen, sperziebonen en aardappel
Buffetgerechten
Paella met garnalen, mosselen, chorizo en kipkluifjes. Gehakballetjes met basilicum en tomatensaus. Calamaris met limoen en remouladesaus. Patatas bravas met chili en aioli. Saladebuffet om zelf samen te stellen
Dessert uitgeserveerd
Lemon cheesecake met limoensaus
+6.75
Hollands stamppottenbuffet à 22.00
Soep uitgeserveerd
Erwtensoep met roggebrood en roomboter
Buffetgerechten
Balletjes rundergehakt. Knapperig speklapje. Rookworst. Runderstoof
Buffetgerechten, 3 keuzes (vooraf bij reservering)
Boerenkoolstamp met gedroogd uitje, paprika en een spekje. Hutspot met peen en rode ui. Andijviestamp met zongedroogde tomaat, Gorgonzola en cashewnoot. Pompoenstamp met geitenkaas en rode ui. Snijbonenstamp met Gruyère en uitgebakken spekjes
Extra buffetgerecht
Naar keuze
+3.50
Dessert uitgeserveerd
Wafel met keuze warme kersen, Nutella, bosvruchtenmix, slagroom en roomijs
+5.25
Après ski buffet à 19.50
Soep op buffet
Grote pan gebonden goulashsoep
Buffetgerechten
Würstel mit Brot en pittige mosterd. Schnitzel met zigeuner- of champignonroomsaus
Kippendijenstoofpot met tomaat en oregano. Älplermakkaroni uit de oven met kaas, spek en ham. Aardappelgratin. Wintergroenteschotel
Kippendijenstoofpot met tomaat en oregano. Älplermakkaroni uit de oven met kaas, spek en ham. Aardappelgratin. Wintergroenteschotel
Dessert uitgeserveerd
Warme apfelstrudel met vanillesaus en een bol boerenroomijs
+5.75
Pasta en antipasta buffet à 21.00
Buffetgerechten
Salade van mozzarellabolletjes, cherrytomaat, zwarte olijf, verse basilicum, balsamico en extra vergine. Salade van gegrilde beenham met rucola, Parmesan en pomodoridressing. Pastasalade met gerookte kuikenborst, Italiaanse kruiden en zonnebloempit. Vleeswaren- en kaasschotel met o.a.: chorizo, fuet, Serranoham, manchego schapenkaas. Confituur van vijgen en zwarte peper. Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, bruschetta en aïoli
Dessert uitgeserveerd
Tiramisutaart van lange vingers en mascarpone met stracciatella-roomijs en slagroom
+6.75
Oosters buffet à 23.50
Soep op buffet
Grote pan Chinese tomatensoep met taugé
Buffetgerechten
Kipdijsaté met pindasaus. Gemarineerde krokante buikspek met Hoisinsaus. Rendang Pedis (pittig gesudderd rundvlees). Indonesische eiermie goring. Nasi goreng. Huisgemaakte atjar tjampoer en kroepoek
Dessert uitgeserveerd
Spekkoekparfait met speculaaskruim
+6.75
Satébuffet à 19.50
Buffetgerechten
Pan met Kipdijsate met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Rundersalade met pickles van augurk, ui, bloemkoolroosjes, paprika en wortel. Verse frieten met mayonaise. Broodjes met huisgemaakte kruidenboter
Dessert uitgeserveerd
Oubliehoorntje met verrassende smaak ambachtelijk boerenroomijs
+3.00
Mediterraans buffet à 29.50
Soep uitgeserveerd, 1 keuze (vooraf bij reservering)
Spaanse kippensoep met witte bonen, sperziebonen en aardappel. Tomatensoep met pittige chorizo en ringen bosui. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas
Koude Buffetgerechten
Salade van mozzarellabolletjes, cherrytomaat, zwarte olijf, verse basilicum, balsamico en extra vergine. Salade van gegrilde beenham met rucola, Parmesan, zonnebloempit en pomodoridressing. Salade frutti di mare met o.a. garnaal, ansjovis, tonijn, zeewier en zeekraal.
Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, tomatensalsa en aïoli
Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, tomatensalsa en aïoli
Warme Buffetgerechten
Gefrituurde inktvisringen en gepaneerde mosselen met knoflookmayonaise. Varkenshaas Carbonara met spek en kaassaus. Milanese runderstoof met tomaat, knoflook, ui en italiaanse kruiden. Diverse groenten, pasta, aardappelwedges met rozemarijn en rode ui
Extra Buffetgerecht, keuze (vooraf bij reservering)
Rundercarpaccio met rucola, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, uitgebakken spek en parmezaandressing. Vitello tonnato. Gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise. Kipdijsteak met Tika masalaroomsaus. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room
per gerecht +3.50
Dessert vanaf buffet
Taartenbuffet, diverse bavarois- en ijstaarten met vers fruitsalade, slagroom en diverse sauzen
+9.50
Veganistisch à 25.50
Soep uitgeserveerd
Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui en pompoenpit uitgeserveerd aan tafel
Koud gerecht
Pokebowl van sushirijst, sojaboon, kimchi, mango, avocado, komkommerspaghetti en sojasaus
Warm gerecht
Gebakken “no chicken”met ananas, tikka masala en gepofte quinoa
Warm Buffet à 26.00
Soep uitgeserveerd, 1 keuze (vooraf bij reservering)
Kippensoep met maïs en prei. Mosterdsoep met uitgebakken spek en bosui. Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui en pompoenpit. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas. Runderbouillon met fijne groenten
Geserveerd met broodjes en roomboter
Geserveerd met broodjes en roomboter
Buffetgerechten, 3 keuzes (vooraf bij reservering)
Gegrilde varkenshaaspuntjes met romige jachtsaus. Warme beenham met zuurkool en mosterd-honingsaus. Langzaam gegaarde varkensprocureur met een zachte uien-rode wijnsaus. Bourgondische runderstoof met wortel, champignon, zilverui en tomaat. Kipdijsteak met tikka masalaroomsaus. Gegrilde kipsaté met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Hele zalmfilet met kervel witte wijnsaus. Gegrilde vissoorten met remoulade, waaronder mul, kabeljauw, zalm. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room.
Saladebuffet om zelf samen te stellen
Saladebuffet om zelf samen te stellen
Extra buffetgerecht
Naar keuze
+3.50
Bijlages, 2 keuzes (vooraf bij reservering)
Aardappelwedges. Verse frieten met mayonaise. Aardappelgratin. Gebakken krielaardappel
Dessert vanaf buffet
Schepijsbuffet van diverse soorten ijs met slagroom en diverse sauzen
+7.00
Devel Buffet à 34.50
Soep uitgeserveerd, 1 keuze (vooraf bij reservering)
Kippensoep met maïs en prei. Mosterdsoep met uitgebakken spek en bosui. Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas. Runderbouillon met fijne groenten
Geserveerd met broodjes en roomboter
Geserveerd met broodjes en roomboter
Koude Buffetgerechten
Aardappelsalade met prei, spekjes en bieslook. Rundersalade met pickles van augurk, ui, bloemkoolroosjes, paprika en wortel. Zalmsalade met gepocheerde zalm, zeekraal en wakamé. Serrano ham, chorizo en crispy buikspek met frisse meloen en vers fruitsalade. Visschotel met o.a. gerookte zalm, -forel, -makreel, ansjovis in het zuur, garnaal, rivierkreeft. Gerookte kuikenborst met verse ananas, bleekselderij en kerriemayonaise. Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, tomatensalsa en aïoli
Extra Koud Buffetgerecht, keuze (vooraf bij reservering)
Cocktail van gamba’s en Noorse garnalen met cocktailsaus. Rundercarpaccio met rucola, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, uitgebakken spek en parmezaandressing. Vitello tonnato. Gebraden kalfsmuis met kappers en tonijnmayonaise
per gerecht +3.50
Buffetgerechten, 3 keuzes (vooraf bij reservering)
Gegrilde varkenshaaspuntjes met romige jachtsaus. Warme beenham met zuurkool en mosterd-honingsaus. Langzaam gegaarde varkensprocureur met een zachte uien-rode wijnsaus. Bourgondische runderstoof met wortel, champignon, zilverui en tomaat. Kipdijsteak met tikka masalaroomsaus. Gegrilde kipsaté met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Hele zalmfilet met kervel witte wijnsaus. Gegrilde vissoorten met remoulade, waaronder mul, kabeljauw, zalm. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room
Extra Warm Buffetgerecht
Naar keuze
+3.50
Bijlages
Saladebuffet om zelf samen te stellen
Bijlages, 2 keuzes (vooraf bij reservering)
Aardappelwedges. Verse frieten met mayonaise. Aardappelgratin. Gebakken krielaardappel
Dessert vanaf buffet
Een keur aan zoete gerechten, zoals; crème brûlee, chocolademousse van Callebautchocolade,
strawberrycheescake, warme pancakes met cherries, vers fruitsalade, slagroom en diverse sauzen
strawberrycheescake, warme pancakes met cherries, vers fruitsalade, slagroom en diverse sauzen
+13.50