Boathouse 078

Boathouse 078 Eigentijds restaurant met industriële uitstraling
Sfeer staat voorop in ons restaurant. Door de ligging heb je een rustgevend uitzicht direct op het water. Boathouse 078 is uitermate geschikt voor gezellige diners, zakelijke lunches en onze High TeaHigh Wine & High Beer arrangementen of een heerlijke Brunch Every SundayAl sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie Van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen.

Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in. Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript.

Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.

Na deze verbouwing was het ook tijd voor een nieuwe naam voor het restaurant. Omdat deze ruimte vroeger in gebruik was als botenhuis is de naam ‘Boathouse 078’ ontstaan. De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Onlangs is ook het terras groots aangepakt en uitgebreid, waarbij een deel van het terras overdekt en verwarmd is.