image_pdfimage_print
Boathouse 078 Eigentijds restaurant met industriële uitstraling

Sfeer staat voorop in ons restaurant. Door de ligging heb je een rustgevend uitzicht direct op het water. Boathouse 078 is uitermate geschikt voor gezellige diners, zakelijke lunches en onze High TeaHigh Wine & High Beer arrangementen of een heerlijke Brunch Every Sunday

Boathouse 078

Het Develpaviljoen is verbouwd!

Als sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie Van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen samen met Wim en Leny Versluis het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen. Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in. Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.

Na de recente grondige verbouwing was het ook tijd voor een nieuwe naam voor het restaurant. Omdat deze ruimte vroeger in gebruik was als botenhuis is de naam ‘Boathouse 078’ ontstaan. De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Trek gekregen?

Als je wilt komen lunchen of dineren, dan raden wij je aan om te reserveren. Zo weet je zeker dat we een mooie tafel voor je klaar hebben staan.