image_pdfimage_print

Maak gerust een geheel vrijblijvende afspraak met ons. Wij bespreken graag de diverse mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak
develpaviljoen-bittergarnituur-avatar

Prijsindicatie €4.50 per persoon voor een feestavond van 4.5 uur

U heeft de mogelijkheid om de hapjes van schaal te laten presenteren. Hierbij serveren wij u en uw gasten een assortimentsschaal van luxe koude toastjes met verschillende vis- en vleesspecialiteiten. Vervolgens presenteren wij gedurende de avond warme bittergarnituren naar behoefte.

Van bovenstaande, prijzen per stuk

10.50 per persoon

Diverse hartige hapjes, zoals: Focacciasandwiches, Zweeds brood en toastjes met rijpe brie, pijnboompitten en mosterdhoningdressing, met gerookte kuikenborst en tomaattapenade, met gerookte zalm en kruidenkaas, haring en filet Americain. Diverse salades, heerlijke kaasschotel met kazen van Gert-Jan de Kaasboer, Vietnamese loempia’s, gefrituurde kaastengels, Kwekkeboom luxe warm bittergarnituur, balletjes gehakt met pindasaus en ovenbladerdeeghapjes van zalm, kaas, kipkerrie en rundergehakt.

15.75 per persoon

Het bovenstaand bittergarnituurbuffet, uitgebreid met mini broodjes runderhamburger, vers gegrilde kipsaté met kroepoek en stokbrood en kruidige spareribs.

14.50 per persoon

Fingerfood, zoals; ansjovisspiesjes, palingsalade, gedroogde ham met meloen, gevulde olijven, ovenvers brood met kruidenboter, pesto en tapenade, pittige chorizoworstjes. Heerlijke kaasschotel met kazen van Gert-Jan de Kaasboer. Kwekkeboom luxe warm bittergarnituur, à la minute gewokte scampi met prei en Chilisaus, ovenbladerdeeghapjes van zalm, kaas, kipkerrie en rundergehakt, gegrilde kipsaté met kroepoek en stokbrood, kippenvleugeltjes in de knoflookolie, gehaktballetjes in basilicumtomatensaus, Minibroodjes beenham vers van het mes met mosterhoningdressing.

Neem contact opof bel : 078 - 6 100 901