Buffetten

Wij verzorgen al vele jaren feesten, bruiloften en partijen. We verwijzen u graag naar onze op buffetten gerichte brochure, waarin u alle informatie hierover kunt vinden.

Genoemde prijzen zijn vanaf 30 personen, indien het gezelschap kleiner is dan wordt een supplementprijs gerekend.

Heeft u te maken met speciale diëten, bepaalde voedselallergieën of vegetarische gasten? Wij adviseren u graag bij het uitzoeken wat het beste bij u en uw gezelschap past.

Tot snel!

Italiaans Pastabuffet
••

25.50

25.50

SOEP OP BUFFET
Grote pan Italiaanse minestronesoep

BUFFETGERECHTEN
Pasta met Carbonara, Bolognese en pesto/Italiaanse ham. Pizza Margherita met tomaten, mozzarella en basilicum. Rucolasalade met mozzarella, cherrytomaat en geroosterde tuinboon

DESSERT UITGESERVEERD
Oubliehoorntje met verrassende smaak ambachtelijk boerenroomijs

+3.25

+3.25

Amerikaans Buffet
••

23.50

23.50

SOEP OP BUFFET
Grote pan romig frisse maissoep

BUFFETGERECHTEN
Broodje pittige kiphotdog met jalapeno. Kruidige sparerib. Broodje hamburger met cheddar. Cole slaw. Gebakken aardappelen met cajunkruiden.

EXTRA BUFFETGERECHT
Broodje gevuld met pittige pulled chicken

+5.00

+5.00

DESSERT UITGESERVEERD
Donut gevuld met vers fruitsalade, slagroom en vanilleroomijs

+7.25

+7.25

Spaans Buffet
••

25.50

25.50

SOEP OP BUFFET
Grote pan kippensoep met witte bonen, sperziebonen en aardappel

BUFFETGERECHTEN
Paella met garnalen, mosselen, chorizo en kipkluifjes. Gehakballetjes met basilicum en tomatensaus. Calamaris met limoen en remouladesaus. Patatas bravas met chili en aioli. Saladebuffet om zelf samen te stellen.

DESSERT UITGESERVEERD
Lemon cheesecake met limoensaus.

+7.25

+7.25

Hollands stamppottenbuffet
••

25.50

25.50

SOEP OP UITGESERVEERD
Erwtensoep met roggebrood en roomboter.

BUFFETGERECHTEN
Balletjes rundergehakt. Knapperig speklapje. Rookworst. Runderstoof.

BUFFETGERECHTEN, 3 KEUZES (VOORAF BIJ RESERVERING)
Boerenkoolstamp met gedroogd uitje, paprika en een spekje. Hutspot met peen en rode ui. Andijviestamp met zongedroogde tomaat, Gorgonzola en cashewnoot. Pompoenstamp met geitenkaas en rode ui. Snijbonenstamp met Gruyère en uitgebakken spekjes.

EXTRA BUFFETGERECHT
Naar keuze.

+3.95

+3.95

DESSERT UITGESERVEERD
Wafel met keuze warme kersen, Nutella, bosvruchtenmix, slagroom en roomijs.

+8.50

+8.50

Après ski buffet
••

23.50

23.50

SOEP OP BUFFET
Grote pan gebonden goulashsoep.

BUFFETGERECHTEN
Würstel mit Brot en pittige mosterd. Schnitzel met zigeuner- of champignonroomsaus. Kippendijenstoofpot met tomaat en oregano. Älplermakkaroni uit de oven met kaas, spek en ham. Aardappelgratin. Wintergroenteschotel.

DESSERT UITGESERVEERD
Warme apfelstrudel met vanillesaus en een bol boerenroomijs.

+8.50

+8.50

Pasta en antipasta buffet
••

23.50

23.50

BUFFETGERECHTEN
Salade van mozzarellabolletjes, cherrytomaat, zwarte olijf, verse basilicum, balsamico en extra vergine. Salade van gegrilde beenham met rucola, Parmesan en pomodoridressing. Pastasalade met gerookte kuikenborst, Italiaanse kruiden en zonnebloempit. Vleeswaren- en kaasschotel met o.a.: chorizo, fuet, Serranoham, manchego schapenkaas. Confituur van vijgen en zwarte peper. Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, bruschetta en aïoli.

DESSERT UITGESERVEERD
Tiramisutaart van lange vingers en mascarpone met stracciatella-roomijs en slagroom.

+8.50

+8.50

Oosters buffet
••

26.50

26.50

SOEP OP BUFFET
Grote pan Chinese tomatensoep met taugé.

BUFFETGERECHTEN
Kipdijsaté met pindasaus. Gemarineerde krokante buikspek met Hoisinsaus. Rendang Pedis (pittig gesudderd rundvlees). Indonesische eiermie goring. Nasi goreng. Huisgemaakte atjar tjampoer en kroepoek.

DESSERT UITGESERVEERD
Spekkoekparfait met speculaaskruim.

+7.25

+7.25

Saté buffet
••

21.50

21.50

BUFFETGERECHTEN
Pan met Kipdijsate met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Rundersalade met pickles van augurk, ui, bloemkoolroosjes, paprika en wortel. Verse frieten met mayonaise. Broodjes met huisgemaakte kruidenboter.

DESSERT UITGESERVEERD
Oubliehoorntje met een verrassende smaak ijs.

+3.25

+3.25

Mediterraans buffet
••

34.50

34.50

SOEP UITGESERVEERD, 1 KEUZE (VOORAF BIJ RESERVERING)
Spaanse kippensoep met witte bonen, sperziebonen en aardappel. Tomatensoep met pittige chorizo en ringen bosui. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas.

KOUDE BUFFETGERECHTEN
Salade van mozzarellabolletjes, cherrytomaat, zwarte olijf, verse basilicum, balsamico en extra vergine. Salade van gegrilde beenham met rucola, Parmesan, zonnebloempit en pomodoridressing. Salade frutti di mare met o.a. garnaal, ansjovis, tonijn, zeewier en zeekraal.
Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, tomatensalsa en aïoli.

WARME BUFFETGERECHTEN
Gefrituurde inktvisringen en gepaneerde mosselen met knoflookmayonaise. Varkenshaas Carbonara met spek en kaassaus. Milanese runderstoof met tomaat, knoflook, ui en italiaanse kruiden. Diverse groenten, pasta, aardappelwedges met rozemarijn en rode ui.

EXTRA BUFFETGERECHT, KEUZE (VOORAF BIJ RESERVERING)
Rundercarpaccio met rucola, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, uitgebakken spek en parmezaandressing. Vitello tonnato. Gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise. Kipdijsteak met Tika masalaroomsaus. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room.

per gerecht +3.95

per gerecht +3.95

DESSERT VANAF BUFFET
Taartenbuffet, diverse bavarois- en ijstaarten met vers fruitsalade, slagroom en diverse sauzen.

+11.50

+11.50

Veganistische maaltijd
••

34.50

34.50

SOEP UITGESERVEERD
Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui en pompoenpit uitgeserveerd aan tafel.

KOUD GERECHT
Pokebowl van sushirijst, sojaboon, kimchi, mango, avocado, komkommerspaghetti en sojasaus.

WARM GERECHT
Gebakken “no chicken”met ananas, tikka masala en gepofte quinoa.

Warm buffet
••

29.95

29.95

SOEP UITGESERVEERD, 1 KEUZE (VOORAF BIJ RESERVERING)
Kippensoep met maïs en prei. Mosterdsoep met uitgebakken spek en bosui. Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui en pompoenpit. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas. Runderbouillon met fijne groenten
Geserveerd met broodjes en roomboter.

BUFFETGERECHTEN, 3 KEUZES (VOORAF BIJ RESERVERING)
Gegrilde varkenshaaspuntjes met romige jachtsaus. Warme beenham met zuurkool en mosterd-honingsaus. Langzaam gegaarde varkensprocureur met een zachte uien-rode wijnsaus. Bourgondische runderstoof met wortel, champignon, zilverui en tomaat. Kipdijsteak met tikka masalaroomsaus. Gegrilde kipsaté met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Hele zalmfilet met kervel witte wijnsaus. Gegrilde vissoorten met remoulade, waaronder mul, kabeljauw, zalm. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room.
Saladebuffet om zelf samen te stellen.

EXTRA BUFFETGERECHT
Naar keuze.

+3.95

+3.95

BIJLAGES, 2 KEUZES (VOORAF BIJ RESERVERING)
Aardappelwedges. Verse frieten met mayonaise. Aardappelgratin. Gebakken krielaardappel.

DESSERT VANAF BUFFET
Schepijsbuffet van diverse soorten ijs met slagroom en diverse sauzen.

+9.00

+9.00

Devel buffet
••

37.50

37.50

SOEP UITGESERVEERD, 1 KEUZE (VOORAF BIJ RESERVERING)
Kippensoep met maïs en prei. Mosterdsoep met uitgebakken spek en bosui. Pomodoritomatensoep met gekarameliseerde ui. Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas. Runderbouillon met fijne groenten
Geserveerd met broodjes en roomboter.

KOUDE BUFFETGERECHTEN
Aardappelsalade met prei, spekjes en bieslook. Rundersalade met pickles van augurk, ui, bloemkoolroosjes, paprika en wortel. Zalmsalade met gepocheerde zalm, zeekraal en wakamé. Serrano ham, chorizo en crispy buikspek met frisse meloen en vers fruitsalade. Visschotel met o.a. gerookte zalm, -forel, -makreel, ansjovis in het zuur, garnaal, rivierkreeft. Gerookte kuikenborst met verse ananas, bleekselderij en kerriemayonaise. Diverse broodsoorten met knoflook/kruidencrème, tomatensalsa en aïoli.

EXTRA KOUD BUFFETGERECHT, KEUZE (VOORAF BIJ RESERVERING)
Cocktail van gamba’s en Noorse garnalen met cocktailsaus. Rundercarpaccio met rucola, geroosterde tuinboon, gedroogde tomaat, uitgebakken spek en parmezaandressing. Vitello tonnato. Gebraden kalfsmuis met kappers en tonijnmayonaise.

per gerecht +3.95

per gerecht +3.95

BUFFETGERECHTEN, 3 KEUZES (VOORAF BIJ RESERVERING)
Gegrilde varkenshaaspuntjes met romige jachtsaus. Warme beenham met zuurkool en mosterd-honingsaus. Langzaam gegaarde varkensprocureur met een zachte uien-rode wijnsaus. Bourgondische runderstoof met wortel, champignon, zilverui en tomaat. Kipdijsteak met tikka masalaroomsaus. Gegrilde kipsaté met pindasaus, kroepoek en gedroogd uitje. Hele zalmfilet met kervel witte wijnsaus. Gegrilde vissoorten met remoulade, waaronder mul, kabeljauw, zalm. Gepelde gamba’s met gepofte knoflook , fussilli, rode peper, prei en room.

EXTRA WARM BUFFETGERECHT
Naar keuze.

+3.95

+3.95

BIJLAGES
Saladebuffet om zelf samen te stellen.

BIJLAGES, 2 KEUZES (VOORAF BIJ RESERVERING)
Aardappelwedges. Verse frieten met mayonaise. Aardappelgratin. Gebakken krielaardappel.

DESSERT VANAF BUFFET
Een keur aan zoete gerechten, zoals; crème brûlee, chocolademousse van Callebautchocolade,
strawberrycheescake, warme pancakes met cherries, vers fruitsalade, slagroom en diverse sauzen.

+14.95

+14.95

Maak uw keuze uit onze arrangementen

Neem contact met ons op!

    Deel deze pagina, kies uw platform!