Reserveerof bel: 078 - 6 100 901 voor meer info
Reserveerof bel: 078 - 6 100 901 voor meer info
Reserveerof bel: 078 - 6 100 901 voor meer info
Reserveerof bel: 078 - 6 100 901 voor meer info
Reserveerof bel: 078 - 6 100 901 voor meer info
Boathouse 078

Restaurant Boathouse 078 & Partycentrum Develpaviljoen

doet mee aan de Restaurantactie van Iens die georganiseerd wordt in samenwerking met Albert Heijn. Tegen inlevering van een volle spaarkaart dineert de tweede persoon gratis. Spaarkaarten kunnen van 18 april t/m 29 oktober 2017 ingeleverd worden.

In tegenstelling tot de meeste restaurants bij ons géén speciaal menu. Met deze actie kun je kiezen uit de hele menukaart met allerlei lekkere seizoensgerechten. Reserveer daarom snel!

  • De actie geldt alleen op voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten. Vers afgebakken breekbrood en alle dranken vallen buiten deze actie.
  • Afrekenen kan alleen kontant, via pin of creditcard. Giftcards vallen buiten deze actie net als andere kortingsacties.
  • U heeft de optie om te kiezen voor ons nieuwe concept ‘Shared Dining’: het voor- en het nagerecht (4 gerechtjes) deelt u met uw tafelgenoten, eigenlijk net zoals Tapas, de Spaanse vorm van social dining. Het hoofdgerecht kiest u per persoon waarbij u altijd de keuze heeft uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht.
  • Uiteraard kunt u ook een keuze maken uit één van de andere heerlijke gerechten van onze reguliere menukaart. Elke 2e persoon dineert kosteloos voor een maximumbedrag van €35,-. Besteedt u meer dan dit bedrag dan betaalt u het verschil bij. Het bedrag mag vrij verdeeld worden over uw tafelgenoten, mits iedereen tenminste 3-gangen gebruikt. Voor de volledigheid, een gang kunt u niet vervangen door een drankje, alsook u kunt uw dessert niet vervangen door een koffie. Tevens wordt er geen geld gerestitueerd indien u een lager bedrag besteedt.

Voor alle overige actievoorwaarden klik op de button hieronder

Actievoorwaarden
Develpaviljoen is verbouwd!

Nieuwe naam voor het restaurant!

Als sinds 1967 is Het Develpaviljoen in bezit van de familie Van Spronsen. Op 1 april 2017 hebben Arie en Jenny van Spronsen samen met Wim en Leny Versluis het bedrijf overgenomen van Frans en Hanneke van Spronsen. Dit luidde de grootse verbouwing van de hele onderverdieping in. Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.

Vanaf het moment van de (her)opening draagt ons restaurant de naam: Boathouse 078. De andere zalen behorende bij het partycentrum zullen doorgaan onder de vertrouwde naam: Partycentrum Develpaviljoen.

Boathouse 078

Op zoek naar de lunchkaart?

Buiten onze uitgebreide dinerkaart hebben we uiteraard ook een lunchkaart met allerlei heerlijke gerechten. Tijdens de actieperiode kan ook de tweede persoon gratis komen lunchen tegen inlevering van een volle spaarkaart.

Benieuwd welke gerechten onze chef dagelijks bereidt?

Klik hier voor de lunchkaart
Boathouse 078

Trek gekregen?

Als je gebruik wilt maken van deze actie, dan is het noodzakelijk om te reserveren. Zo weet je zeker dat we een mooie plek voor je klaar hebben staan, wanneer jij dat wil.