Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht

[rev_slider_vc alias=”home1″]Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Kerstavond & 1ste Kerstdag 2019

Heerlijk samen relaxed en culinair genieten op kerstavond en 1ste Kerstdag 2019. Wij serveren op kerstavond een exclusief kerstavonddiner. Op 1e kerstdag  een heerlijke brunch, uitgebreid buffet en exclusief keuzediner. Wilt u liever thuis eten met Kerst? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alleen op Kerstavond en voor de Kerstbrunch op 1ste Kersdag zijn er nog enkele tafels beschikbaar.

Q Music The Party

Q-Music The Party-FOUT keert terug naar Zwijndrecht! Op Zaterdag 15 Februari 2020 zullen twee Q-Music DJ’s het Partycentrum Develpaviljoen op stelten zetten met de allergrootste Foute Hits van toen! Er zal Non-Stop gefeest en gedanst worden van 21:00 tot 03:00 ‘s-nachts! De avond staat in het thema van; Hoe Fouter, Hoe Beter!

Uw evenement, onze zorg

Gaan jullie binnenkort trouwen? Of komt er een jubileum aan, bent u op zoek naar een locatie voor een (zakelijke) receptie of wilt u binnenkort een spetterende feestavond organiseren? Of wilt u een zaal afhuren voor een presentatie of vergadering? Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor uw evenement.

Ons menu Verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit
Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.