Home

Bestel nu gerechten voor thuis voor Pasen

Tijdens de Paasdagen staan wij van Restaurant Boathouse078 en Partycentrum Develpaviljoen, net als elke woensdag t/m zondag, klaar met onze heerlijke gerechten voor bij u thuis.
Tijdens Pasen kunt u genieten van onze speciale Dinch Box, dit is een heerlijke en gevarieerde maaltijd box die u gedurende de hele dag, op een door u gewenst tijdstip, kunt laten bezorgen of kunt afhalen. Bekijk hier de inhoud van de box of bestel direct. Mocht u vragen hebben, dan zijn wij uiteraard bereikbaar.

Wij wensen u veel gezondheid, stay strong and stay safe!

Arie en Jenny van Spronsen

Vergadering – Cursus – Conferentie

Is een teams meeting of skype call even niet zo praktisch? Nodig uw collega’s uit voor een vergadering op locatie. Wij zorgen ervoor dat u geheel op 1,5m afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM uw vergadering kunt organiseren. Alle audio & visuele materialen op locatie aanwezig.

Paasdinch

Tijdens Pasen kunt u genieten van onze speciale Dinch Box, dit is een heerlijke en gevarieerde maaltijd box die u gedurende de hele dag, op een door u gewenst tijdstip, kunt laten bezorgen of kunt afhalen.

Op 1ste Paasdag kunt u naast deze heerlijke box tevens onze la carte gerechten afhalen/laten bezorgen.

Uw Feestavond, onze zorg

Bent u binnenkort jarig, komt er een privé of zakelijk jubileum aan of heeft u iets anders te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gezellige borrel of spetterende feestavond! Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor uw evenement.

Trouwen Dé locatie van romantische ceremonie tot een groot feest

Ceremonie

Hét moment waarop jullie elkaar het officiële jawoord geven vraagt om een huwelijksplechtigheid op een speciale trouwlocatie die bij jullie past. Daarom is Partycentrum Develpaviljoen door de gemeente Zwijndrecht aangewezen als officiële trouwlocatie.
Geef elkaar het ja-woord middenin het groen van het Develpark. De ceremonie is mogelijk in één van de zalen of, bij mooi weer, op één van de privéterrassen aan het water.

Maaltijd

De mogelijkheden met betrekking tot de culinaire invulling van de maaltijd zijn eindeloos.Wij doen er alles aan om uw gelegenheid precies op zo’n manier te verzorgen als u van tevoren voor ogen had.

Wat dacht u van een uitgebreid buffet, een live cooking Zomer- of WinterBBQ, een luxe Walking Dinner of een Sit Down Dinner.

Feestavond

U en uw gasten worden ontvangen in de prachtige entourage van onze verlichte feestlocatie. De rode loper ligt uitgerold voor de deur en binnen is de sfeer perfect. Alles is in huis om de feestavond te laten beginnen!

Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Binnenkort

Geen Evenementen

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.