Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht

[rev_slider_vc alias=”home1″]Welkom bij Partycentrum Develpaviljoen.

Dé mooiste locatie van Zwijndrecht voor al uw bijeenkomsten, feestavonden, recepties, diners, evenementen en nog veel meer.

Op de site kunt u veel informatie vinden maar wij staan altijd klaar om naar uw wensen te luisteren om uw aanvraag op maat te maken. U kunt voor een afspraak telefonisch contact opnemen via 0786100901

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en zullen deze toepassen om uw bijeenkomst zo goed mogelijk te laten verlopen.

Arie en Jenny van SpronsenWilt u iemand een leuk cadeau geven? Geef dan één van onze cadeaubonnen. U kunt een cadeaubon voor het restaurant geven te besteden naar eigen keuze, maar u kunt ook één van onze arrangementen cadeau geven.

Klik voor het bekijken van de vouchers en het aanschaffen op de volgende link; http://www.develpaviljoen.nl/?ft-shop=vouchers

 

3-gangen keuze menu voor maar €21,95

Klik voor meer informatie op de volgende link; https://restaurantboathouse078.nl/diner-2/

Gelijk reserveren? Klik op de volgende link; https://www.restaurantboathouse078.nl/?ft-ticket=3cf34034

 

Nieuw!

Kom heerlijk samen relaxed uitgebreid kaasfonduen in ons restaurant; Boathouse 078.

2 soorten kaas; Belegen – en Parmezaanse kaas.
Geserveerd met brood, kleine tomaatjes, champignons, kip, aardappelwedges, nacho’s, gehaktballetjes, chorizo, ananas

Uw evenement, onze zorg

Gaan jullie binnenkort trouwen? Of komt er een jubileum aan, bent u op zoek naar een locatie voor een (zakelijke) receptie of wilt u binnenkort een spetterende feestavond organiseren? Of wilt u een zaal afhuren voor een presentatie of vergadering? Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor uw evenement.

Ons menu Verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit
Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.