Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht

[rev_slider_vc alias=”home1″]Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Moederdag

Op Moederdag zijn we vanaf 11:30 uur geopend, dus trakteer je moeder op een heerlijke  brunchlunchhigh teahigh wine, borrel op ons (hopelijk) zonnige terras of later op de dag op een uitgebreid diner.

Hapje & Drankje

Iets te vieren of zomaar

Wil jij je verjaardag vieren, een reünie organiseren of gewoon bijpraten met je vrienden met een glas speciaal bier of goed glas wijn met lekkere hartige hapjes? Dan is een High Beer of High Wine een goede keuze, mogelijk vanaf 2 personen!

Ben je meer een zoutekauw? Ga dan voor de High TeaZaalverhuur & evenementverzorging

Jouw evenement, onze zorg

Ga je binnenkort trouwen? Of komt er een jubileum aan, ben je op zoek naar een locatie voor een (zakelijke) receptie of wil je binnenkort een spetterende feestavond organiseren? Of wil je een zaal afhuren voor een presentatie? Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor jouw evenement.

Ons menu Verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit
Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Binnenkort

Geen Evenementen
Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.