Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht

[rev_slider_vc alias=”home1″]Niet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Relaxte Zondagsbrunch

Heerlijk samen relaxed en culinair genieten van zoet en hartig tijdens de Zondagsbrunch bij ons restaurant ‘Boathouse 078’. Aanvang 12:00 uur.

* Ontvangst voor de brunch alleen mogelijk tussen 12:00 en 13:30 uur en de duur is 3 uur. Vermeld bij de bijzonderheden dat je voor ‘Brunch Every Sunday’ wilt reserveren.

Oktoberfest

Het legendarische Duitse volksfeest komt voor het eerst naar Zwijndrecht! Op 12 oktober wordt in Partycentrum Develpaviljoen het Oktoberfest gevierd van 16:00-02:30 uur. Een avond vol met de leukste artiesten, Bier, Bratwurst, Pretzels en Spaß!

Jouw evenement, onze zorg

Ga je binnenkort trouwen? Of komt er een jubileum aan, ben je op zoek naar een locatie voor een (zakelijke) receptie of wil je binnenkort een spetterende feestavond organiseren? Of wil je een zaal afhuren voor een presentatie of vergadering? Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor jouw evenement.

Ons menu Verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit
Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.