Restaurant & Partycentrum Develpaviljoen Zwijndrecht

[rev_slider_vc alias=”home1″]Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen hebben wij per direct ons restaurant en partycentrum tot ons verdriet moeten sluiten. Wij hopen dat dit zal bijdragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus.

Wanneer wij weer open mogen zullen we met alle liefde en passie voor u klaarstaan.

Wij zijn telefonisch en via de mail te bereiken. Mocht u vragen hebben of iets willen bespreken voor verder in het jaar dan kunt ons bereiken via 0786100901 of info@develpaviljoen.nl

Verder wensen wij iedereen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Wees lief voor jezelf en voor de ander. Wij hopen u snel weer te mogen zien in ons restaurant of partycentrum

Arie & Jenny van SpronsenNiet zomaar een likje verf, maar de hele restaurantruimte en de bijbehorende toiletgroepen zijn volledig gestript. Er is een inpandige lift gerealiseerd en de achterliggende magazijnen zijn bij de restaurantruimte getrokken en volledig omgetoverd tot een eigentijds restaurant met warme, lichte kleuren en een industriële uitstraling.
De zalen draaien verder onder de vertrouwde naam ‘Partycentrum Develpaviljoen’.

Pasen 2020

Wij nodigen u van harte uit voor onze gezellige en smakelijke Paasbrunch welke wij op 1ste en 2de Paasdag, 12 en 13 april, presenteren. Wij ontvangen u rond 12:00 uur met een bruisend welkomstdrankje. Vervolgens serveren wij de soep, waarna u aansluitend kunt genieten van deze overheerlijke brunch in Paassferen. De duur van de Paasbrunch is +/- 3 uur.

Afgelopen jaren was de brunch tijdens Pasen een groot succes, dus wacht niet te lang met reserveren!

Nieuw!

Kom heerlijk samen relaxed uitgebreid kaasfonduen in ons restaurant; Boathouse 078.

2 soorten kaas; Belegen – en Parmezaanse kaas.
Geserveerd met brood, kleine tomaatjes, champignons en kip.

 

Uw evenement, onze zorg

Gaan jullie binnenkort trouwen? Of komt er een jubileum aan, bent u op zoek naar een locatie voor een (zakelijke) receptie of wilt u binnenkort een spetterende feestavond organiseren? Of wilt u een zaal afhuren voor een presentatie of vergadering? Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor uw evenement.

Ons menu Verse, pure seizoensproducten van de beste kwaliteit
Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.