Home

Lieve gasten

Welkom bij het Develpaviljoen. Dé locatie in het mooie Develpark voor uw bijeenkomst, cursus, feest, huwelijk etc., of kom genieten van een heerlijke lunch, diner of borrel in ons restaurant.

Bent u druk met plannen maken voor uw huwelijk, verjaardag of een feest? Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Houdt onze site of social media in de gaten voor alle leuke en laatste nieuwtjes en hopelijk zien we u snel.

Vergadering – Cursus – Conferentie

Is een teams meeting of skype call even niet zo praktisch? Nodig uw collega’s uit voor een vergadering op locatie. Wij zorgen ervoor dat u geheel op 1,5m afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM uw vergadering kunt organiseren. Alle audio & visuele materialen op locatie aanwezig.

Uw Feestavond, onze zorg

Bent u binnenkort jarig, komt er een privé of zakelijk jubileum aan of heeft u iets anders te vieren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een gezellige borrel of spetterende feestavond! Onze sfeervolle zalen en arrangementen bieden de perfecte locatie en oplossing voor uw evenement.

kerst 2023

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voor we het weten is het Kerst 2023!
Wij hebben onze Kerstarrangementen voor u klaar staan.
Op 1ste Kerstdag kunt u komen genieten van een overheerlijke brunch, uitgebreid buffet of culinair Kerstdiner.

Trouwen Dé locatie van romantische ceremonie tot een groot feest

Ceremonie

Hét moment waarop jullie elkaar het officiële jawoord geven vraagt om een huwelijksplechtigheid op een speciale trouwlocatie die bij jullie past. Daarom is Partycentrum Develpaviljoen door de gemeente Zwijndrecht aangewezen als officiële trouwlocatie.
Geef elkaar het ja-woord middenin het groen van het Develpark. De ceremonie is mogelijk in één van de zalen of, bij mooi weer, op één van de privéterrassen aan het water.

Maaltijd

De mogelijkheden met betrekking tot de culinaire invulling van de maaltijd zijn eindeloos.Wij doen er alles aan om uw gelegenheid precies op zo’n manier te verzorgen als u van tevoren voor ogen had.

Wat dacht u van een uitgebreid buffet, een live cooking Zomer- of WinterBBQ, een luxe Walking Dinner of een Sit Down Dinner.

Feestavond

U en uw gasten worden ontvangen in de prachtige entourage van onze verlichte feestlocatie. De rode loper ligt uitgerold voor de deur en binnen is de sfeer perfect. Alles is in huis om de feestavond te laten beginnen!

Onze agenda De gezelligste evenementen van Zwijndrecht

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en mooie acties van: Restaurant Boathouse078 & Partycentrum Develpaviljoen?

Schrijf u dan nu in voor de e-mailnieuwsbrief. Vul hieronder uw naam en e-mailadres in en u ontvangt gemiddeld 1 keer per maand de nieuwsbrief in uw mailbox.

Een reservering is snel en makkelijk online geplaatst, waarbij je meteen ziet of wij nog beschikbaarheid hebben. Klik op de onderstaande knop om te reserveren.